Lediga tjänster

Lediga tjänster

Dela

Hesselberg söker skiftgående fältmekaniker till Gällivare

Har du ett stort intresse för motorer och maskiner? Gillar du felsökning och problemlösning? Då har du nu chansen att få vara med på en pågående och spännande tillväxtresa! Hesselberg Maskin söker nu servicetekniker till sitt duktiga team i Gällivare.

Läs mer om tjänsten här.

Servicetekniker i Gällivare

Läs mer om tjänsten här.

Servicetekniker till Hesselberg Maskin

Har du ett stort intresse för motorer och maskiner? Gillar du felsökning och problemlösning?  Då har du nu chansen att få vara med på en pågående tillväxtresa i Malmfälten! Hesselberg Maskin fortsätter att växa i Malmfälten söker nu en servicetekniker till sina duktiga team i Kiruna och Gällivare. Här får du möjlighet att  jobba med moderna Komatsumaskiner, tjänsterna tillsätts fortlöpande.

Skicka in ditt cv med meritförteckning till rekrytering@hesselbergmaskin.se

Uppge även namn om det är någon hos oss som rekommenderat/rekommenderar.

 

om hesselberg maskin ab

Hesselberg maskin AB är ett dotterbolag till Sigurd Hesselberg AS. Vår verksamhet är främst mot gruvbranschen med försäljning och service, samt även övriga entreprenadkunder med service och underhåll. Vi är leverantör för Komatsu. Hesselbergkoncernen Norge och Sverige har över 300 anställda och är ett ekonomiskt solid och norskt ägt företag med verksamhet på flera marknader. Hesselberg Maskin AS är en av byggbranschens största maskinleverantörer med landsomfattande försäljnings- och servicenät. Sedan ett par år tillbaka har man verksamhet i Sverige på orterna Kiruna och Gällivare.