Tandsystem

Tandsystem

Dela

Kmax

Kmax har en skarp systemprofil. De smala tändera sträcker sig långt över skopkanten, medan adaptrarna har en rundad form. Och skarven mellan tanden och adaptern är mycket smidig. Det här gör att tänderna lätt tränger genom materialet flyter smidigt in och ut ur skopan.

Kmax har ett utmärkt förhållande mellan storlek och styrka. Dess släta ytor undviker spänningskoncentrationer som är vanliga i andra system. Adaptern är konstruerad för klara stötbelastningar. Tack vare dessa egenskaper är Kmax både mycket tunn och mycket stark.

Kmax har ett unikt, fästsystem som är enkelt och garanterar säker låsning. Inga fler tunga hammarslag krävs. Kmax kan enkelt avlägsnas för hand. Låset är ordentligt fastsatt med en anordning som liknar ett dörrlås. Kmax är säker att använda och den smarta låsanordningen låter dig byta tänder snabbt och enkelt, vilket sparar tid och pengar.

Kmax_05

KVX

KVX är ett unikt och effektivt system som kan monteras på alla maskiner, vilket ger enastående prestanda och hållbarhet. Det består av vändbara tänder och slitplåtar, så när de slits ut på ena sidan kan du helt enkelt vända dem för att fördubbla den användbara livstiden. Tänderna är specialhärdade och alla skruvar skruvas på hög vridmoment i en gängad platta för ett järnliknande grepp som klarar den tuffaste terrängen.

KVX_01

 

Qmax

Qmax tandsystem gräver bättre, är lätt att byta ut och är motståndskraftig mot slitage och brott, även i hårda och steniga material. Precisionen gjutningen ger en perfekt passform mellan adapter och tand. Dessutom, tänderna är självslipande för att säkerställa bättre penetration, högre produktivitet och lägre bränsleförbrukning med mer precision och längre livslängd.

QMAX_10