Hopp til innhold

Om oss

Vår historia sträcker sig långt tillbaka men vi tänker alltid framåt. Tillsammans med våra kunder fortsätter vi att utvecklas i takt med marknaden.

Starkare tillsammans sedan 1897

Vi är stolta över att vara en av Nordens ledande maskinleverantörer. Hos oss hittar du kvalitetsmaskiner, och ett brett utbud av modern utrustning och innovativa lösningar för gruvdrift. Dessutom erbjuder vi service, reparationer och underhåll av dina maskiner.

Vi hjälper dig med de maskiner och den utrustning du behöver när behovet uppstår. Men det är helheten av våra tjänster, leveranser och produkter som gör oss riktigt unika. Sedan vår etablering 1987 har vi utvecklats i takt med marknadens ständigt ökande krav – alltid med kundens behov i centrum. Och tack vare våra kunder är vi det företag vi är idag.

Genom goda relationer och långsiktiga partnerskap har vi byggt upp en solid kompetens och erfarenhet i branschen. Detta tillsammans med en utrustningspark som ger stor flexibilitet gör att vi kan erbjuda heltäckande och effektiva lösningar, samt säkerställa rätt genomförande för varje projekt – både stora som små.

Vi kan nordiska förhållanden

Tillsammans med våra kunder och partners har vi förbättrat vägar, kritisk infrastruktur och utvecklat både stad och land sedan 1897.

Genom åren har vi skaffat oss en unik lokal kompetens och fått en position på den nordiska marknaden som vi är mycket stolta över. Kvalitet, kompetens, förtroende och relationer har hela tiden varit våra hörnstenar – och är det fortfarande.

Människorna bakom maskinerna

Hos oss handlar det inte bara om maskiner utan också om människor. Alla de relationer vi skapar tillsammans med kunder, partners och medarbetare – utan alla dem skulle vi inte vara där vi är idag.

Med ett brinnande engagemang för att hitta de bästa lösningarna och säkerställa rätt genomförande för varje projekt, samt en ambition att alltid hitta nya arbetssätt, driver det inte bara oss, utan hela vår bransch framåt.

Jobba hos oss

Tillsammans bygger vi framtiden. Vill du vara med på resan?

Lediga tjänster
Inclusive